Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Binada yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine rabıtalı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Binanın mideinden kötüya sağlıklı inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir emeke ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak malum kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir durum simultane insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir Yangın Çıkış Kapısı yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden sorumlu özel bünyelardan düşünce başlamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına şayan yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına yakışır türler yeğleme edilebilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, natürel facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal etmek ve montajını yapıp etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Özellikle santimantal ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

5-) Cam gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin mutlaka ısıya dayanıklı olması elzemdir. üste yangın anında içkiın kırılmasını engellemek ciğerin lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page